Close

Ik ben Philip Otte

Mijn naam is Philip Otte en ik ben geboren in Amsterdam op 1 juni 1964. Sinds 1984 ben ik actief in het radio maken. Ik begon bij de ziekenomroep Radio Zantos in Amsterdam Noord. In 1986 moest ik mijn werkzaamheden staken vanwege militaire dienst.

Na 9 jaar radiostilte deed ik in 1995 mijn intrede bij Radio Domino in het Slotervaart ziekenhuis in Amsterdam waar ik 10 jaar actief ben geweest als presentator in het woensdagavond programma Spoor 1. Na de lokale omroep CompleetFM, en weer een paar jaar Radio Domino, maak ik vanaf 2 januari 2022 bij Regio Noordkop het gedichten programma “Meer dan Woorden” waarin ik elke week een gast ontvang.

Daarnaast schrijf ik gedichten. Mijn eerste bundel verscheen in 2011.

In mei 2021 heb ik mijn tweede bundel “Je hoeft je snavel niet te houden” uitgebracht. Ik hoop dat u van de website geniet en laat vooral een berichtje achter in het gastenboek.

 

Met dichterlijke groet,